Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Λεμφικό μασάζ για την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος από την Έφη Στρατή

Έφη Στρατή, Αισθητικός / Φυσιοθεραπεύτρια, Λεμφικό μασάζ

Η Έφη Στρατή πήρε πτυχίο Αισθητικού από το ΤΕΙ Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στη Φυσικοθεραπεία. Από τότε εξακολουθεί τη διά βίου μάθηση πάνω στο ανθρώπινο σώμα και μέσα από πολλά σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις, κατέληξε να εξειδικευτεί στο λεμφικό μασάζ αναπτύσσοντας τη δική της μοναδική μέθοδο στα επίμονα προβλήματα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
Πέρα από το αδυνάτισμα, στις υπηρεσίες που προσφέρει συμπεριλαμβάνονται η αποτρίχωση με κερί, θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, διάφορα είδη μασάζ, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία, καθώς και μακιγιάζ (βραδινό / νυφικό).
Έχει εργασθεί σε πολλά γνωστά ινστιτούτα αισθητικής και σπα, τα οποία την εφοδίασαν με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία για να αναπτύξει πλέον την ανεξάρτητη επαγγελματική της πορεία. Ο λόγος που η τεχνική της είναι τόσο αποτελεσματική –ειδικά στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος- είναι ότι αντιμετωπίζει το ανθρώπινο σώμα ολιστικά, συνδυάζοντας τις κατάλληλες χειροπρακτικές μεθόδους με τις απαραίτητες διατροφικές συμβουλές.
Οι υπηρεσίες της προσφέρονται τόσο κατ’ οίκον όσο και στο δικό της χώρο κατόπιν ραντεβού.
Για να επικοινωνήσετε μαζί της καλέστε στο 6977 540468

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου