Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Κουίζ: Σε ποια 53χρονη μαμά ''ανήκει'' αυτό το κορμί;





Στη μια και μοναδική Ελ Μακφέρσον. Η καλλονή από την Αυστραλία, που μεσουρανούσε τις δεκαετίες του '80 και του'90 στις πασαρέλες, επιβεβαιώνει ακόμη και σήμερα πως δικαιωματικά της ανήκει ο τίτλος The Body.






Η 53χρονη μαμά με τις απίστευτες αναλογίες έχει δύο γιους, τον 14χρονο Αουρέλιους και τον 19χρονο Αρπάντ, από την πολύχρονη σχέση της με τον Αρπάντ Μπουσόν, ενώ για το πως κρατιέται σε φόρμα απαντάει με ειλικρίνεια (και όχι υποκρισίες τύπου ''Τρώω τα πάντα και δεν παχαίνω...'')   


«Ακολουθώ καιρό τώρα την αλκαλική δίαιτα και αποφεύγω χρόνια τη ζάχαρη, το αλεύρι, τα γαλακτοκομικά και το αλκοόλ. Πίνω τρία λίτρα νερό την ημέρα και φροντίζω να κοιμάμαι τουλάχιστον επτά ώρες. Επίσης, γυμνάζομαι 6 ημέρες την εβδομάδα για τουλάχιστον 45 λεπτά την ημέρα κάνοντας κολύμπι, θαλάσσιο σκι, ποδήλατο, ορειβασία, οτιδήποτε με κάνει να είμαι στον καθαρό αέρα και εκτός γυμναστηρίου. Τέλος, φροντίζω να κάνω κάθε πρωί διαλογισμό και συστηματικά θεραπείες λεμφικού μασάζ.'' 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6977540468 την κ.Έφη Στρατή αισθητικό και φυσικοθεραπεύτρια εξειδικευμένη στο λεμφικό μασάζ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου